«Η αναζήτηση του εαυτού…αξία ζωής»: Νέο βιωματικό εργαστήρι για ενήλικες τον Μάιο 2017 στη Γουμένισσα

Το Κέντρο Πρόληψης  “ΝΗΡΕΑΣ” σκοπεύει να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι ενηλίκων με θέμα «Η αναζήτηση του εαυτού…αξία ζωής». Στο εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να συζητήσουν για θέματα που αφορούν τον εαυτό, τις αξίες,  την επικοινωνία, την διαχείριση συναισθημάτων και συγκρούσεων. Το εργαστήρι απευθύνεται σε κάθε ενήλικα, ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας και ιδιότητας που θέλει να γνωρίσει περισσότερο τον εαυτό του, αλλά και να επικοινωνήσει και να μοιραστεί και με άλλα άτομα αυτή την εμπειρία.

Οι ημερομηνίες των συναντήσεων είναι 2, 9, 16, 23 & 30 Μαΐου ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 με 20:30. Το εργαστήρι θα υλοποιηθεί στo χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας. Συντονίστρια του εργαστηρίου είναι η κα Έφη Τζούρα, Ψυχίατρος, επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή -χωρίς οικονομική επιβάρυνση- στο τηλέφωνο 23410 75311 (πρωινές ώρες) και στο e-mail nireas@kpnireas.gr έως την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό τους κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.